tss

Ik heb het met drie Brazilianen en een Argentijn over piropo’s, de dingen die Argentijnen meisjes naroepen. In het algemeen geven ze daarmee vrij expliciet aan wat ze het liefst zouden doen met die kont. Ik heb er weinig moeite mee. Tot voor kort kon ik ze niet eens verstaan en nu ik wel begrijp wat ze zeggen, ben ik vooral blij dat ze niet tot aanraking over durven gaan. Ik vind het daarnaast altijd nog verontrustender als ze niks zeggen. Wat, vind je me lelijk?
Ik vertel mijn gesprekspartners dat overigens tegenwoordig in Amsterdam het ‘tsstss’ verboden is.
Hun mond valt open.
‘Dus je kan in Amsterdam roken wat je wil, maar je mag geen ‘ts’ zeggen?’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: