ijs

Ik zit op het strand van de Copacabana. Beetje mensen kijken.

Dan zie ik hem. Trots komt hij aanlopen met twee blokken ijs van een paar kilo. Het is 37 graden, ze zitten op het strand en hij kreeg de taak om de opwarmende drankjes koel te houden. Hij kijkt alsof hij zojuist van de Noordpool is komen lopen.

De dames op zijn handdoek zijn minder trots. Wat hebben ze hier nou weer aan? Twee massieve blokken ijs! Een van de twee is in staat de blokken op zijn hoofd kapot te slaan. Hij begint beteuterd wat van het blok ijs te hakken. Zes kilo komt toch minder hard aan dan zeven. Aandoenlijk ziet hij eruit, vindt zij ook en het volgende moment hakken ze gemoedelijk op het ijsblok in met ieder een sleutel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: