boterhamworst

In de bus naar Rio de Janeiro komt er een groepje vrouwen naast en voor me zitten. Ze hebben een koelbox bij zich. Daaruit komt een fles rum, maar ook een stapel plakken boterhamworst die het meisje naast me achter elkaar in haar mond steekt, haar ogen genietend dichtgeknepen. Ze heeft de worst nog niet goed en wel verorberd als haar vriendin ineens op handen en voeten door de bus tijgert. Ze zoekt iets onder de stoelen. Voordat ik goed en wel doorheb wat er gebeurt, heeft ze zich volledig over mijn schoot uitgestrekt om tussen mijn benen door onder de stoel te voelen of er een USB-aansluiting zit. Dit is niet het geval. Het is zes uur rijden naar Rio.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: