mormoon

Ik moest vijf uur overbruggen op het vliegveld van Atlanta. Mijn telefoon laadde op aan een elektrische paal. Hij zat twee stoelen verder zijn telefoon op te laden. Hij was een mormoon. Vertelde me dat hij een jaar in Buenos Aires had gewoond om met kinderen te voetballen en hen te vertellen over Jezus. Biechtte op dat hij het voetballen leuker vond dan het vertellen over Jezus. We hadden een goed gesprek, maar ik moest plassen. Ik keek hem lachend aan. ‘Ik laat m’n spullen even liggen als je het goed vindt? Aangezien je mensen over Jezus vertelt, verwacht ik niet dat je m’n telefoon in je zak steekt.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: