#plogtober 2020 dag 23

Goedemorgen, ik bereid weer eens een les in levende lijve voor. Dat is een tijd geleden. Heel benieuwd hoe mijn kleuters zich voelen. En of ze de woorden een beetje weten.
En of ze daarnaast een beetje kunnen lezen intussen. Je weet niet wat er gebeuren kan in zeven maanden he. Je zou zeggen dat ze tijd zat hadden om zich een nieuwe skill eigen te maken.
Voordat mijn lessen beginnen vandaag heb ik nog wat tijd om mijn journal bij te werken. (Ook van deze leren agenda ken ik de ontwerpster persoonlijk, mocht u een bestelling willen plaatsen…)
Ik maak mijn werkbank even gezellig. Want dat helpt wel het creatieve proces.
Vandaag een hoop lessen, en tot laat. Dus ik ben even onder de pannen.
Maar op een of andere manier krijg ik het voor elkaar om tussen twee lessen door wel een broek en een shirt te bestellen. Ik ben er zo een die gericht shopt. Tegenwoordig dan. Ik ben benieuwd hoe de kwaliteit is, want dat is altijd de vraag bij deze instagramaccount. Ik ben nog nauwelijks teleurgesteld overigens, tijdens mijn kennismaking met het shoppen in Argentinië tijdens deze quarantaine. (normaal shop ik een keer per jaar in Nederland)
‘Nee, het kan me niet schelen wie je vader is, deze bijeenkomst is illegaal.’ Vind ik grappig.
En dit vind ik ook grappig. Tien punten voor de lezer die weet wat ‘japi awer’ betekent hier. Tip: lees het hardop, net als Haagse Harry. Tot morgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: