#plogtober 2020 dag 22

Goedemorgen. Witte lakens, houten vloer. Ik kan er erg blij van worden. Ja en dat is toch wat waard in deze tijden, nietwaar? U ziet het goed, het regent weer. Het duurde even maar oktober is ook voor de weergoden begonnen. Net als vorig jaar is de lente vooral nat hiero. Het duurde nog lang.
Ik heb een vergadering. En anderen weten ervan, blijkbaar. Dat is een prettig idee. En ja, u heeft gelijk, mijn scherm moet worden afgestoft.
Het regent nog steeds. Dus geen avonturen vandaag. Er is ook weinig te beleven, er zijn geen taken uit te voeren. Mijn haaktas staat gevaarlijk dichtbij trouwens.
Ja hoor, het is al gebeurd. Ik heb weer een nieuw project, en ik denk dus dat dit het patroon is (spoiler: het is het niet) Misschien toch maar even het juiste patroon aanschaffen.
De hele middag bestaat verder uit lessen, maar achter mij lonkt al een rijtje flessen. Is het al tijd? Nog niet. En zou ik alleen moeten drinken? (Spoiler: dat hoefde niet.) Maar er zijn ook geen foto’s van, zo gezellig was het. Tot morgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: