#plogtober 2020 dag 21

Goedemorgen. Ik ontbijt op stand hier, met mijn damasten tafelkleed. En ik begin al meteen om 7 uur met mijn eerste les.
Daarna lekker door met Spaans. Ik ben aan het haken hè dat je niet denkt dat ik in slaap ben gevallen.
De koelkast is leeg, dus er moeten weer boodschappen in huis worden gehaald. Daar zijn geen spannende beelden van, maar toen ik terugliep, bedacht ik me dat ik nog niet heb verteld hoe erge hooikoorts deze platanen veroorzaken en hoe fijn het dus is dat het nu een beetje regent. #dankbaarheid.
Ik kocht ook een lampje voor in de keuken. Want alledrie waren ze uitgewerkt. Nu kan ik tenminste weer zien wat ik in een pan gooi ’s avonds.
Ik ontbijt niet alleen op stand, ik eet ook op stand. Wat de foto niet vertelt, is dat ik ook nog naar Martínez op en neer ben gereden met Oscar en daar lessen heb gegeven. Dat ik dan daarna nog ging koken, was vroeger (vorig jaar) meer uitzondering dan regel, maar nu in quarantaine-tijd is het volkomen logisch dat ik nog even een courgette ga snijden. Zeker nu ik weer licht in de keuken heb.
De wijn kan open. Proost. Tot morgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: