plogtober #30

img_1124
Goedemorgen, aan de wandel in Palermo waar de straatjes af en toe zo schitterend zijn en helemaal geen blijk geven van het alternatieve kunstenaarswijk-gevoel.
img_1153
Dit is ook een straat in Palermo. Het kan dus alle kanten op hier.  En dit is trouwens ook mijn straat. Dat dus ook nog. Ik ga mijn was ophalen. Bij mijn Chinees, inderdaad.
img_1155
En daarna neem ik een bus, want het is woensdag dus ik ga naar Martínez.
img_1156
Nog voordat we met de les beginnen, moeten Hanneke en ik even een examen afwerken. Dat wil zeggen: Hanneke maakt het examen, ik surveilleer. De warme chocolademelk hebben we besteld om te vieren dat ze het examen af had. Ja warme chocolademelk ja. De ober verbaasde zich daar ook over. ‘Het is 25 graden!’ ‘Ja en wij willen warme chocolademelk drinken.’
img_1167
Ik moet ook de mooie momenten van Tita laten zien natuurlijk. Als ik thuiskom, komt ze altijd naar me toerennen want ze is blij dat ik er weer ben. Of gewend om mensen te begroeten. Of ze heeft gewoon honger en ze weet dat ik de voedselvoorraden beheer. Nou ja, het is toch leuk thuiskomen. Vooral waarschijnlijk omdat je zelf mag invullen waarom ze het doet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: