plogtober #29

img_1121
De leenpoes feliciteert me om 5:51 met mijn verjaardag. Dat vind ik persoonlijk wat vroeg, maar we mogen een gegeven paard niet in de bek kijken, natuurlijk. 
img_1151
In de uren erna voorkomt ze dat ik nog even van mijn nachtrust kan genieten, en zoekt ze het dwingend hogerop.
img_1126
Intussen heeft iedereen me online gezien en word ik platgebeld door enthousiaste feliciteerders. Ik heb ook een kaart. Moet gezegd dat ik deze kaart al een paar maanden in huis heb en dat ik hem zelf heb vervoerd richting hier. Maar ach, hij is dan wel goed gekozen. 
img_1123
Ik besluit mezelf te trakteren op een uurtje schrijven zonder het geluid van gemiauw in de buurt en ook meteen buiten de deur te ontbijten. Dat kan op je verjaardag. Ik maak een lijstje van dingen die ik dit jaar als cadeaus heb ervaren en dingen waar ik de wereld op heb getrakteerd. Want lijstjes maken, dat vind ik wel fijn van mijlpalen. 
e4826db9-9cd3-4d3b-8383-e335f08a3c5b
Kosten noch moeite worden gespaard om mij te feliciteren. Google translatie wordt door beide kampen (Nederlanders en Argentijnen) veelvuldig ingezet. De eerste die mij ‘feliz cumple’ stuurt is warempel een Nederlander. Het moet niet gekker worden. Over felicitaties kan ik nog wel een artikeltje schrijven. Ach, misschien doe ik dat ook nog wel eventjes. Dan vind je de link hier.
img_1127
‘Moet je nou op je verjaardag een tour doen?’ Ja. Maar ik zou niet weten wat daar vervelend aan is. Het is het leukste werk wat er is en het is hartstikke lekker weer. En de twee passagiers hebben geen idee dat ik jarig ben en doen dus heel normaal. Ik hou ervan. Net als van deze cafe con leche en dos empanadas in Rinconcito.
img_1129
De president die weet dat zijn dagen geteld zijn, heeft de vlak voor me uitgehangen. Dat vind ik ook vrij ziekelijk, maar je ziet het.
img_1130
Een van mijn collega’s krijgt nog geld van me. En zij doet morgen een tour. We zitten in een vrij contante samenleving. Dus dit is bij ons ‘geld overmaken’. Ik doe het in een envelop in de kist. 
img_1133
Ik kijk twee uur Arjen Lubach en ik drink mijn wijn. Ik ben kapot van het poezenoppas spelen.
img_1132
Ik mocht beslissen wat we gingen eten vanavond. Zo is ze dan ook wel weer. 
406c8afa-53d2-43c7-82a1-52c5bfa58331
Zo is ze dan toch wel weer lief he. Zo is het best gezellig samen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: