plogtober #17

img_0794
Eentonig, ik weet het, maar het regent nog altijd. Dat is niet leuk. Maar het past wel bij de bezigheden deze week. Het inspectiebezoek maakt dat ik weer even moet nadenken over wat ik aan het doen ben. En waarom. Dat je niet zomaar kan blijven doen wat je altijd doet, maar dat je moet blijven twijfelen aan wat je als normaal ziet. Dat je altijd in de gaten moet houden of wat je doet nog wel effect heeft.
img_0786
Niet echt een gedachte die hier in dit land veel gebezigd wordt. Hier wonen en tegelijkertijd werken met doelen en effecten op lange termijn, levert dus ook een beetje modder op. Bij mij en mijn omgeving. Als ik een Nederlandse school wil blijven runnen, moet ik af en toe weer Nederlands gaan denken. Een beetje regen dus, in die lange weken van zon.
img_0795
De stad is niet echt ingericht voor regen. Is ook niet mooi als het regent. Ik ben ook niet blij als mijn werk helemaal wordt doorgelicht door iemand anders. Maar als blijkt dat die iemand anders wel verstand van zaken heeft en met goede oplossingen lijkt te komen, dan is het eigenlijk niet erg om de hele stad te laten schoonregenen. Natuurlijk zijn deze filosofische gedachten niet wat u van mij gewend bent op deze plog. Maar ik had gewoon erg weinig foto’s van deze dag. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: