plogtober #16

 

img_0777
Goedemorgen. Ik ben gelijk klaarwakker. Vandaag is een belangrijke dag. De regen valt ondertussen gestaag verder. Dat heeft niets met elkaar te maken, maar het  een sluit het ander niet uit.
img_0784
Ik moet even mijn kleuterwerkjes bij elkaar zoeken. Maar ook dat is nog altijd niet het belangrijkste van de dag.
img_0783
Ballonnen. Maakt het geheel aantrekkelijker. Als je vier bent.
img_0779
Ik breng mijn was weg. Naar de Chinees inderdaad. Ik vermoed dat zijn handschrift het weggaf. 
img_0778
Meer kleuterwerkjes gevonden. Dat ligt klaar. Maar dan breekt eindelijk het belangrijke aan. De inspecteur komt. In mijn huis. Ja, dat krijg je met een school van 25 leerlingen. Dan ligt de administratie bij de directeur in huis. De inspecteur vindt het allemaal heel normaal. Ze schetst het spectrum van 400 leerlingen in New York tot een binnenplaats in Burkina Faso. 
img_0781
En van uren praten over onderwijs word je moe. Ik heb natuurlijk de inspecteur niet geplogd. Maar het waren mooie gesprekken over onderwijs. En wat er echt toe doet als je voor de klas staat. We gingen met de bus naar de les. En toen ik weer thuiskwam, was er nog maar een ding belangrijk. Wijn.
img_0782
Wat een rommeltje vanaf hier. Ga je op letten natuurlijk, als je plotsklaps op een andere plek gaat zitten.
img_0785
Poes vindt er ook wat van. Hoewel ze de hele middag op mijn slaapkamer heeft opgesloten gezeten, lijkt ze net zo gesloopt als ik. Hoe dan, vraag ik me af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: