plogtober #18

img_0799
Nou. Daar is ie dan. Terug van weggeweest. De zon. Goedemorgen.
img_0801
Tita gelooft haar ogen ook niet. Hier is ze nog steeds wat ontstemd omdat ze me in yogaposities aantrof op de zonovergoten vloer van mijn patio. Downward dog heeft ze niet zoveel mee.
img_0803
Er worden te weinig selfies gemaakt met de twee vingers in de lucht, dat ben ik met u eens. Ik ben ineens weer erg blij. En in gezelschap van een onderkin, dat moet ook gezegd.
img_0802
Ontbijt fotografeer ik bijna nooit. Willemijn doet dat wel. En nu ik het dus wel een keer doe, besef ik dat ik de mandarijnen aan een groot deel van u even moet verklaren. Ja, ik eet weer mandarijnen. Ik vind ze overigens nog steeds stinken en ik vind ook nog steeds dat je in het openbaar (treinen, klaslokalen) dit soort fruit niet dient te nuttigen, rekening houdend met uw omstanders. Dit alles geheel terzijde.
img_0804
Ik werk de planten bij. Er waren nogal wat dooie bloempjes.
img_0805
Soms zelfs meer dooie dan levende.
img_0806
Dit kaarsje staat er vanaf begin oktober. Dat betekent dus dat dit in een maand tijd aan water is gevallen. Maar goed, het onderwerp regen hebben we gisteren filosofisch afgesloten, dat gaan we nu niet nog eens opbrengen.
img_0808
Ik kleed me mooi aan. Niet dat ik dat normaalgesproken achterwege laat, maar ik ga uit lunchen vandaag dus een beetje extra aandacht aan mijn uiterlijk zou leuk zijn. En ik verwacht goed nieuws. De uitslag van het inspectiebezoek.
img_0809
De straat Santa Fe in de middag. Bussen die elkaar inhalen en dan schuin over de weg bij de halte stoppen. Love it. Maar dit zal anders zijn als je geen busfanaat bent, zoals ik.
img_0810
Dit is nog eens lunchen mensen. Het is geen grote lap vlees, maar het is zeker vlees.
img_0811
Kijk wat een schattige plek. Lijkt wel Parijs. Voor de nieuwsgierigen onder u: jazeker, het was een goed gesprek en inderdaad goed nieuws. We doen het goed. En dat is dan, als ik heel eerlijk ben, weer niet zo’n grote verrassing.
img_0814
Ik loop naar huis. Langs parque Vicente Lopez. Hier heb ik mooie herinneringen liggen. Iets met wiet en een fles bier delen.
img_0815
Thuis en tevreden. Dus tijd om het boekje in te plannen. Dit is de hele week. Leeg altijd mooier dan volgepland, vind ik. Maar ja, wie ben ik. Behalve een busfanaat, een parkblower en een heel blije schooldirecteur?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: