plogtober #9

img_0653
Dit ziet er veelbelovend uit. Ik probeer wel elke dag een andere hoek te pakken, zoals u hopelijk doorheeft. Zelfs zon kan gaan vervelen.
img_0643
Het is belangrijk vandaag zoveel mogelijk het maken van selfies te vermijden. Het heeft zoals u begrijpt van alles te maken met het feit dat ik vannacht om half 5 thuiskwam. Wat wel een goed idee is, is brownies bakken. Chocola en vet en vooral weinig mentale inspanning.
img_0652
Succeservaringen zijn belangrijk op zo’n dag als vandaag.
img_0644
Maar er moet wel gewerkt worden natuurlijk. Dus we nemen gewoon een bus.
img_0646
Ik bespreek Saïdjah en Adinda uit de Max Havelaar met 2 en 4 vwo. Dat vinden ze mooi hoor. Moeilijk, maar wel mooi. Stralende oogjes bij de redding van de buffel. Oké, geen spoilers.
img_0645
All hell breaks loose, zou Radiohead zingen. Maar hee, ik heb mijn regenjas bij me. Wat ik ook heb, is te weinig saldo op mijn kaart. De buschauffeur neemt me toch mee, want er is geen plek hier om de kaart op te laden. Martínez, hè…
img_0650
Ik ben blij de succeservaringen zich opstapelen op zo’n dag als vandaag. Een ongebroken tortilla in een pan waarvan de anti-aanbaklaag vergaan is. Ik geef het je te doen.
img_0648
Trouwe ploglezers zullen deze vrouw herkennen. Geeft niet als je de serie niet kent. Ik ben de enige kijker sinds jaar en dag. En als ik hem af heb begin ik opnieuw. Dat al jarenlang.
img_0649
Dat is een trapje hoger nog dan bingewatching. Dat is krankjorum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: