wifi

Ik heb een Argentijnse telefoonkaart in mijn telefoon gestopt. Ik heb echter wel in mijn whatsappinstellingen mijn Nederlandse nummer gehouden. Niemand heeft iets van de verandering gemerkt, maar ik kan nu wel op de 3G appen en ik hoef me niet als wachtende voor te doen voor de deur van de starbucks om een straaltje wifi op te pikken.
Ik app nu dus in de bus met een vriendin. Een gevaarlijk opgave op zich, want we staan met z’n allen dicht tegen elkaar en de buschauffeur rijdt alsof hij een diepgewortelde doodswens heeft.
‘Zit je in de bus?’ appt de vriendin verbaasd. ‘Op welke wifi dan? Of zit je met je router onder je arm?’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: