ijsje

Na een dagje strand in Bodrum gaan we nog even een ijsje halen. De jongeman achter de ijskraam is een vrolijke enthousiaste vent die bij alle toeristen flauwe grapjes uithaalt. Hij kunstelt heel vernuftig de ijssmaken door elkaar en hij geeft lekker grote bollen. Mensen gaan blij weg bij zijn kraam. Ik wil net mijn gefabriceerde ijsco van hem aanpakken, als hij ineens inhoudt en vraagt: ‘What time is it?’ Als in een reflex wil ik mijn telefoon uit mijn bikinibroekje pakken, die daar natuurlijk niet inzit. Ik kijk hem verontschuldigend aan. Ik weet de tijd niet.

‘Icecreamtime!’ roept hij dan luid.

Ik pak mijn ijsje aan. Ik had het kunnen weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: