pyjama

In een hostel in Pisa pak ik tussen de stapelbedden mijn koffertje uit. Het was geen lange reis, maar voordat we uit eten gaan, wil ik toch nog even iets anders aan. Bovendien is het hier eindelijk lekker weer, ik wil een kort broekje aan en slippers. Het korte broekje dat in Argentinie me zo mooi stond, met een simpel grijs shirtje erop. In het vliegtuig had ik dit al in gedachten, in deze outfit ga ik op een terrasje zitten straks. Ondertussen maak ik half aankledend kennis met mijn slaapzaalgenoten. Een Duits meisje loopt net de kamer uit terwijl ze op mijn nieuwe outfit wijst. ‘Going to bed already?’ vraagt ze verbaasd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: