rookworst

Ik vind het fijn om tijdens mijn vakantie vanaf een bankje of een bedje, desnoods een rots te bekijken wat andere mensen allemaal doen. Wat doen de mensen die hier wonen, wat doen andere toeristen? Waar zijn ze mee bezig? Waar gaan ze naartoe? Waarom doen ze dit?

Toen ik deze zomer op een bedje op een Turks strand lag, maakte ik me op voor een hele dag lekker kijken. Prompt verschenen twee families in mijn gezichtveld. Op een rijtje kwamen ze alle zeven goed voorbereid aanlopen. Luchtbedden, handdoeken, tijdschriften, tassen onder hun arm. Helemaal achteraan liep een van de vaders. Zijn in een week al goed gebruinde kale hoofd stak door een enorme opgeblazen rookworst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: