presenteren

Jesper moet presenteren vandaag. Hij moet een betoog houden over zijn gelezen boek. Was het wel of niet het lezen waard? Jesper heeft zijn arm in een mitella, maar dat is voor een presentatie natuurlijk geen probleem.

Na de presentatie mogen de leerlingen hun complimenten en tips aan Jesper uitspreken. Zodat hij kan leren. We hebben voor de presentaties natuurlijk uitgebreid besproken wat een goede spreker en wat een beginnende spreker doet. Houding, spreeksnelheid, overtuiging, alles kwam aan bod. Ik kijk de klas rond. ‘Wat heb je gezien in de presentatie wat hij voortaan beter zou kunnen doen?’

Ik zie geen vingers dus probeer de vraag opnieuw te stellen.

‘Wat misten jullie?’

Een vinger. Eindelijk.

‘Handgebaren, mevrouw.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: