Wat deed ik op 23 juni? #plog

image

De teamleiderskamer is drukbevolkt vandaag.

image

Vergadering met de resultaten van Joelles onderzoek. Mag ze even bespreken. En daar links ligt haar scriptie. “Zo ken ik je weer,” kon ik niet nalaten om even te zeggen. Toen ze hier nog op school zat, (oké, nu voel ik me oud) had ze altijd tien keer meer gedaan dan ik gevraagd had. 

image

De rest van de middag breng ik bij de kunstvakken door. Hier wordt gewerkt aan de aulastoelen door de derde klas. Ik bespreek wat leerlingen met de docent CKV. 

image

Achter deze tas zit Amy. Zij doet haar aardrijkskunde en vertelt daarnaast of we grappig genoeg zijn. 

image

Daar zit ze. 

image

Ruben drumt. Jacco zou ook graag willen. 

image

Arno doet een poging tot zingen. 

image

Koen niet.  

image

“Hee, doe je aardrijkskunde? Dan leg ik je graag nog wat dingen uit.”

image

Om 18:00 kijken we voetbal. Nou ja, als de stream meewerkt. 

image

Met pizza. 

image

En deze jongens kijken dus gewoon voetbal met juichen en een oranjeshirt en alles. 

image

Maar goed. We hebben ijs. Amy heeft ijs omdat ze het nodig heeft, heb ik van Amerikaanse series geleerd. En ik heb ijs omdat ik wel voetbal kijk, maar ook moet eten. En ik krijg niet eens een bierdouche bij een doelpunt en daar had ik nog om gevraagd. 

image

En toen dit potje. Dat Wessel en Arno wonnen. En we trainden ook nog cabaret.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: