#plogtober 2020 dag 25

Goedemorgen, fijne zondagochtend. Ik drink eerst maar eens dit duo leeg.
Ik heb weer een patroon gevonden hoor. Dit zijn niet mijn nagels, dit is een foto van een youtubefilmpje. Voordat ik daar weer vragen over krijg.
Voor dit patroon moet ik restjes gebruiken, volgens de mevrouw van het youtubefilmpje en moet ik de kleuren in elkaar laten overlopen. Waarvan akte.
Terwijl de dag voorbijglijdt, en ik verder haak, begint het donkerder te worden en komt er zelfs regen. Ik moet snel Pieuw weer redden. Het is nog een hele taak. In de snelheid van de foto vergeet ik natuurlijk om te zorgen dat u op de foto niet ziet wat voor een gevaar zich afspeelt met snoeren. Maar ja. Wat kan er nou daadwerkelijk gebeuren. Dacht zij als een rechtgeaarde Argentijn. Pieuw staat in elk geval droog. Zo is het ook.
Nu ik hier toch ben, kan ik wel even mijn yoga doen. Ik bedoel, is voor Pieuw ook wel zo gezellig. Ik ben niet rood van inspanning maar van de zon die ik gister onverwacht op mijn hoofd had staan tijdens de kleuterles. Die dingen gebeuren.
Van ellende probeer is ’s avonds dit spel maar weer eens uit. Je leert hier altijd wat bij. Blijkbaar rollen kokoswielen altijd in een rechte lijn. Wie had dat gedacht.
Ja dat is natuurlijk het drama van een tijdlang niet spelen en dan weer wel. Zit je er gelijk 2 uur aan vast. Want zonde om nu die levens niet allemaal te gebruiken. Tot morgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: