#plogtober 2020 dag 15

Goedemorgen, ik werd wakker met deze en toen moest ik lachen. Ja. Dat heb ik gewoon. Ik hou van democratie, en ik hou van regels.
Ik mag deze ochtend mediteren op dit kussen. Die ging ik gisteren dus ophalen. Dat was fijn, want hij is heel zwaar. En dat is dan wel weer lekker om te aarden.
Er zit ook een kleiner kussentje bij. Er zit dus allemaal gebruikt textiel in, dus het is hergebruik en het is gemaakt door mensen met een handicap. Vind ik een mooi initiatief. In een land waar ze niet onwijs aan Wajongen doen.
Raüni heten ze en ze hebben instagram. Ik kan er alleen niet heel veel meenemen als ik naar Nederland kom, want ze zijn nogal zwaar.
Er zijn veel wolken vandaag, maar ik drink thee in de enige streep zon die er even verschijnt. Mijn patio kan wel een beetje versiering gebruiken. (Dit is een cliffhanger)
Ondertussen druppelt het huiswerk binnen. Het is fijn dat ze de boel serieus blijven nemen, die zesjarige knakkers.

Er komen ook foto’s binnen van mensen die geïnspireerd zijn geraakt. Ze zit zelfs op dezelfde plek als ik gisteren.
‘Ik ga weg,’ zegt Beertje. ‘Ik ga terug waar ik vandaan kom.’ Altijd hetzelfde met die beren.
Ik doe nog even een beetje gyro, maar het is een speciale aflevering vandaag met muziek. We noemen het happy move. Het maakt me niet altijd happy, want dan gaat het altijd een beetje snel. Ik ben wel steeds leniger aan het worden, dus we doen het er maar mee.
Ik vind het weer genoeg voor vandaag. Het was niet mijn beste dag, maar hij ging vanzelf voorbij. Zo gaat dat met dagen. Tot morgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: