alexia

Ik ga mee met mijn huisgenootje die een andere kamer zoekt. We bellen aan bij een enorm herenhuis. Een wat oudere vrouw de deur open en laat ons binnen. Ze kijkt ons nauwelijks aan en vraagt waar we vandaan komen. Na het woord ‘Holanda’ draait ze bruusk haar hoofd om. ‘’Ah la reina, Maxima,” kirt ze. We lopen met haar mee naar binnen en ze pakt direct een stapeltje enveloppen van de kast, terwijl ze ze uitgebreid vertelt hoe haar kleindochter de beste vriendin is van prinses Alexia. Ze is er ongelooflijk trots op, dat onze koninklijke familie haar elk jaar een kaart stuurt. Uit de enveloppen tovert ze de persfoto’s die ik ken van de Privé bij de kapper.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: