grappig

Er is een examenstunt bezig en vanochtend vroeg hebben de examenleerlingen het plein bezet gehouden. Met een roodwit lint is het terrein rond de school afgezet en vooral in de fietsenstalling heeft niemand zuinig gedaan met de rol afzettape. Er kan geen fiets meer worden gestald, want het lint zit overal doorheen.
‘Waren ze maar zo zorgvuldig met het opschrijven van hun berekeningen,’ grapt de docent natuurkunde nog half serieus.
‘Ik zal de concierge vragen om het lint weer netjes op te rollen als hij het gaat verwijderen, dan kunnen we dat gewoon nog gebruiken,’ mompelt de financieel directeur. Alle docenten aan tafel kijken verwachtingsvol naar zijn gezicht. We hopen allemaal dat hij een grapje maakt. Hij kijkt verbaasd terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: