tv

Ik heb 4havo uitgelegd dat ik geen tv heb. Dat ik alle series die ik wil kijken altijd op mijn laptop bekijk en de eventuele programma’s die ik wil zien terugkijk met uitzending gemist.

Daar moesten ze even van bekomen.

Nu lezen we een tekst over de afkickkliniek voor gamers die is opgericht door Keith Bakker. Omdat ik het relevant vind voor het begrip van de ironie in de tekst, wil ik even uitleggen wie Keith Bakker is. Wat voor figuur hij is en wat voor programma’s hij maakte. De klas vindt achtergrondinformatie altijd machtig interessant en luistert geboeid.

Als ik klaar ben, steekt een van de leerlingen zijn hand op.

‘Hoe weet u dat? U heeft toch geen tv?’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: