opgemaakt

Ik heb er een lange werkdag op zitten. Hoewel de leerlingen de hele dag deden wat ik vroeg, keek toch een ongebruikelijk groot deel van hen mij raar aan vandaag. Ik heb bedacht waar het aan kon liggen, maar ik zei niets heel vreemds en mijn gulp zat dicht, dus ik kon niks bedenken.

Ik laat de dag voor wat hij is. Als ik, voor ik naar bed ga, mijn make up van mijn gezicht wil halen, begrijp ik wat er aan de hand was. Ik heb vanochtend maar één oog opgemaakt.

Eén reactie op “opgemaakt”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: