Weet je wat het was? Op 17 augustus #plog

Weet je wat het was, 

Ik maakte ontbijt voor iemand. Die iemand ziet er zo leuk uit als hij blij verrast is, daarom. 

Edu hoeft vandaag niet te werken, want het is een vrije dag. Dus gaan we studeren. Ik neem mijn onregelmatige werkwoorden door, Edu zorgt ervoor dat ik ze oefen, door me allerlei moeilijke vragen te stellen over mijn verleden en hij neemt driftig de Nederlandse conversaties door in zijn boek. En we eten Nederlandse kaas en Argentijnse tomaten. Ohjo, wat een multiculti aan tafel. 

Als Edu gaat voetballen, kan ik eindelijk mijn plog afmaken. Eindelijk bijgewerkt. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: