Wat deed ik op 20 mei? #plog

image

In mijn jurkje staat dat dit voor kleine meisjes is. 

image

Gefopt! Ik pas hem nog steeds. Ik hou van dit jurkje. 

image

Appels in de pap. 

image

Jack en het kind uit zijn nek gaan helemaal tropical. 

image

Eerste les: 4H. Tweede les: 4VA. Kom ik aanlopen, staat het lokaal helemaal anders. 

image

Tosca, Noa en Maaike geven vandaag les. In streektalen. Ik heb ook een plek toegewezen gekregen en daarvan raak ik een beetje uit mijn comfortzone. 

image

Bij het examen wiskunde gaat Jaggie even steekproeven of de rekenmachines geen verboden apps bevatten. 

image

En ik word in een half uur tijd gepromoveerd van gewone surveillant tot examenknipper en van examenknipper tot praatjesmaker. Ik mag het examen 4mavo openen. De laatste vijf minuten voordat het examen begint ze helemaal stil krijgen. Dat is eigenlijk al punten waard. 

image

Naar huis sta ik in de file. En dit is natuurlijk de oorzaak. Een ambulance langs de weg. Paniek. 

image

Na het eten bespreek ik met Laura wat we morgen moeten gaan stemmen. Ik was ervan overtuigd dat we morgen moesten gaan stemmen namelijk. Ik ben elk besef van tijd kwijt, blijkt wel, want als Laura wat politici aanschrijft over hun beweegredenen zet er eentje ons mooi op onze plek. 

image

Dan maar dit. Daar valt meer succes te halen misschien. Joy. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: