Wat deed ik op 19 mei? #plog

Als ik uit de douche kom, heb ik een appje van Els. Het is heel vroeg en ik ben blij dat er nog een simpele ziel wakker is. En ze stuurde deze. ❤

Ik heb de hele dag het gevoel dat ik ren en vlieg en dat ik niks voor elkaar krijg. Beetje jammer. Ik besluit een rekening te vereffenen. Dan heb ik tenminste iets goeds gedaan vandaag. Ooit gooide een of andere onverlaat een sneeuwbal m’n lokaal in. Nu zit hij in datzelfde lokaal in de bloedhitte wiskunde examens te oefenen. Vandaar deze. 

Iets te vroeg vertrek ik naar huis. Er moet worden nagekeken. Het raampje is open, want ik smelt. 

Even zorgen dat ik thuiskom. 

Als ik dan daadwerkelijk thuiskom, tref ik deze ontplofde zooi aan. 

Eerst zet ik wat vuilnis buiten. 

Dan drink ik deze leeg. 

Dan kijk ik na. (Deze glimlach is voor de foto)

Ik spreek wat leerlingen moed in voor morgen of verdere examens. Bijvoorbeeld met dit soort plaatjes. Het is zo makkelijk. 

Het is intussen aan het afkoelen, dus mijn trui gaat aan. En ineens het besef dat je je favoriete strand-avond-outfit aan hebt. Deze korte broek, deze trui. Ik zet mijn zonnebrand met open dop naast me voor het effect. En ik kijk nog verder na. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: