Wat deed ik op 18 maart? #plog

image

Staat heel die weg weer vol VVD-stemmers.

image

Wat zei ik je?

image

4havo presentaties. Maar in het auditorium doet flash het niet. Je weet soms niet precies waar een mens zich druk om kan maken, maar dit is iets waar ik helemaal los om kan gaan. Dingen die het niet doen, terwijl je dat verwacht. 

image

Men speelt clash of clans. Massaal. Daar maak ik me dan weer minder druk over. 

image

Ik stel een paar ijzersterke vragen op voor het huiswerkonderzoekje dat ik ga uitvoeren in 4h en 5h.

image

En daarna werp ik mij op mijn nakijkwerk. Dat werkt nauwelijks aangezien er elke vijf minuten een leerling met een probleem langskomt. 

image

Ik weet niet of ze doorhebben dat het me wat lastiger afgaat deze week, maar de leerlingen staan zich te verdringen om lief te doen. Eerst een tranentrekkende argumentatie van Ruben en Bob om mij hier te houden volgend jaar, dan worteltaart van Catherine…,

image

…een kaartje van Aisha, (komt ze brengen als ik de woordsoorten uitleg aan 2V, strakke timing),…

image

‘Nee, ik beloof niks, maar ik probeer ze morgen af te hebben.’ #beschouwingen

image

… en een bekeuring van Samantha en Liesa voor teveel swag. Ik word verlegen van zoveel lief.

image

Op de radio maakt mijn favoriete dj nog even mijn nieuwverworven hobby belachelijk. ‘Als je echt niks meer van je leven kan maken, kun je altijd nog gaan ploggen.’ Ik ga er gemakshalve maar even vanuit dat hij de mijne nog niet gelezen heeft. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: