Wat deed ik op 6 maart? #plog

image

Zo. Eerst dit maar eens even naar Carolien sturen… Vandaag komt een nieuwe aflevering online!

image

Dit heb ik aan vandaag. Verrassend weer. Maar ja, ik moet outfits fotograferen, dus dan krijg je dit.

image

En een happy face vanmorgen…

(Dat was overigens na een kwartier surveilleren over, maar daarover later meer.)

image

Dit is de klachtenpot van 6V. Hij staat in mijn lokaal. De klachten variëren van ‘waarom is het zo koud?’ tot ‘8,50 is een piecie duur’ (dat ging over de kaartjes voor een schoolfeest). De enorme hoeveelheid klachten die je hier ziet zegt wel iets over het zeikerige karakter van sommige 6V’ers. In elk geval konden er wel wat klachten af. Ik heb ze dubbel gevouwen en onder de wiebelende tafel van Kyra (3V) gelegd. Het bleef nog lang onrustig in 3V na het openen van de klachtenpot. 

image

Beetje veel boterhammen mee. Wel lekker.

image

En toen surveilleren. Bij natuurkunde, 6V. 

image

Dit tref ik dus aan in het lokaal waar ik moest surveilleren. De leerlingen zijn al met de toets bezig. Ik moet een collega aflossen. Niemand kijkt raar. Naar de stoel of naar elkaar. Ik vind het surrealistisch.

image

Daar hebben we die beker weer. En een stroopkoek van Franck. Die is jarig. 

image

Dit komt uit het betoogje van Maxime (4V). Ze heeft het over duiven die in de stad gaan hangen en mensen gaan lastig vallen. Vind ik leuk.

image

Iets met lente en 15 graden. Om tien voor zes. En 3fm staat aan.

image

Dat ziet er zo uit.

image

Daar rent een meisje in haar pyjama alsof ze wordt achterna gezeten. Maar geen paniek: ze was aan het hardlopen. Zelfs ik loop er charmanter bij.

image

Ik heb dit zelf gekookt. Ik blijf mezelf verbazen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: