#plogtober 2020 dag 10

Goedemorgen. Dit is een artsyfartsy foto van mij als ik rek en strek in de ochtend op de patio. Doe ik gewoon.
Het strekken duurt langer dan verwacht en ik moet tempo maken om deze types weer op tijd voor mijn kleuters voor te schotelen. Het is een drukke ochtend zoals je ziet, iedereen is aanwezig en er is zelfs een nieuw vriendje bij. Maakt voor mijn kleuters niet uit, die bespreken rustig de ins en outs van vriendschap en missen op de vroege zaterdagochtend. Net zo makkelijk.
Ja nu heb ik het dus weer. Max Velthuijs die de spijker op de kop slaat.
Ik kan wel zeggen dat ik toe ben aan een heftig ontbijt. Even de appelstroop zoeken.
En het haakwerk inderdaad. U miste het al. Nou ik anders ook. Ik mag wel uitkijken dat ik mijn werk niet aan mijn vest haak. Dan zijn we verder van huis.
Gesproken over ‘van huis’, ik ga weer eens op strooptocht.
Met een onopvallende tas. Zodat ik ongezien veel wijn mee kan nemen. En kaas. Ik heb bijzonder veel trek in kaas vandaag.
Palermo is lekker druk vandaag. Nee, serieus, hier is niks te zien inderdaad. Maar de terrassen zitten lekker vol met mondkapdragenden. Oscar zou zeggen: ‘Es un descontrol.’ Maar hij is nog niet in Amsterdam geweest dit jaar. Zo is het dan ook weer.
Haakwerk, wijn, borrelgerei en molboekje. Ik ben er klaar voor. Ik zal niet spoilen wie eruit zijn, maar van die ene vond ik het jammer en bij die ander was ik ontzettend opgelucht dat hij niet de mol was. Dat zou ik pas echt jammer hebben gevonden.
Ik ben weer eens in staat om te gaan slapen om half acht. Maar ik verzet me er tegen, haak nog even een bak risotto in elkaar. Morgen vroeg dag joh, maar dat leg ik morgen wel uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: