zomaar een dag

Ik sta met mijn zus voor het congresgebouw. Het loopt tegen het einde van de middag en mensen zijn op weg naar huis.
Een motorrijder rijdt rondjes over de weg terwijl hij toetert en zijn vuist opsteekt. Het volgende moment rijden 500 motors als een troep mieren over alle straten en stoepen voor het Congreso en bestaat het geluid enkel nog uit toeters en knallende uitlaten. Hoewel ze duidelijk ergens tegen protesteren, hoor je niemand roepen en zetten ze netjes hun motoren naast elkaar. Boos zijn ze. Maar voor ons is niet duidelijk waarover. Nog geen minuut later staat het verkeer rond het hele plein muurvast en toeteren de bussen en auto’s opgewonden mee. Weer niet op tijd thuis vanavond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: