Weet je wat het was? Op 22 augustus #plog

Weet je wat het was, 

image

Ik haalde zo tegen een uur of 16:00 ontbijt in een superschattig broodjeszaakje, twee blokken bij mij vandaan. Nou weet ik dat ik geen kleine eter ben, maar ik heb niet vaak in mijn leven 22 euro voor ontbijt betaald. En het ook niet vaak pas om 16:30 opgegeten, dat moet ook gezegd. 

image

Er moet nog haast worden gemaakt, want vanavond heb ik een druk programma. Eerst tangoles.

image

Met aansluitend een milonga. Waar we tangodansen met vreemde mensen. Maar daar heb ik natuurlijk geen foto’s van gemaakt, want… ik was aan het dansen. Supereng. En superleuk. 

image

Twee uur later bevind ik me in een zaal waar iedereen danst, maar niemand tango. El Andy staat weer klaar met zijn cumbia-synthesizer. 

image

Edu beschouwt het van boven. Vanaf het VIPdek. 

image

Hoog tijd om weer even beneden te kijken. Daar hebben we intussen genoeg champagne gehad, zoals je ziet. 

image

Zij ook. 

image

Ik ben goedgekeurd. 

image

Het is half negen. ‘s Ochtends. Plaatselijke tijd. Ik kan me voorstellen dat je de tijd kwijt bent. Ik ook intussen. We ontbijten (of ontkateren?) bij de mac in Morron. Hier woont Edu. In Morron dan, niet in de mac. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: