Weet je wat het was? Op 20 augustus #plog

Weet je wat het was,

image

Na school ging ik even lunchen. 

image

En met de metro terug naar huis. Het metrostation Lavalle bevindt zich in een pand aan de Lavallestraat. 

image

Afwassen en douchen is in de winter in Buenos Aires een bijzonder vervelend karwei. Het water doet er tien minuten over om op te warmen naar een acceptabele temperatuur. En zoveel tijd heb ik niet steeds…

image

Ik loop de weg die ik een half jaar geleden elke dag liep. Van de metro…

image

Naar het huis van Ignacio 🙂

image

Ik drink wijntjes met Ignacio en zijn vriendin Sara en het is heel fijn om weer even terug te zijn in dit rustige huis, waar ik zoveel inspiratie kreeg. Ik weet dat het niet plaatsafhankelijk is hoe je je voelt, maar ik vind het toch jammer dat dit huis straks verkocht wordt. En ik dus waarschijnlijk hier nooit meer binnenkom. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: