Weet je wat het was? Op 25 mei #plog

Weet je wat het was,

image

Ik kreeg zin om naar Buenos Aires te gaan doordat ik dit zag op Facebook. 

image

In plaats daarvan ging ik werken en mocht ik na het werk dit. 

image

Maar dat was ook omdat ik geen internet had en dit noodpakket aan moest sluiten. Lang verhaal. Laat ik niet hier uitweiden. Misschien doe ik dat nog wel. Wat ik erg grappig vind is dat ze hier aangeven hoe je je huidige abonnement opzegt. Want dat is bij ons gebeurd. Terwijl we het niet wilde. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: