Weet je wat het was? Op 13 april #plog

Weet je wat het was, ik had best een lange dag, 

image

en daarna zou ik naar de drie liefste kindjes ter wereld gaan, waarvan de oudste ineens voor mij zou gaan koken, maar dat duurde nog heel lang, dus ik kocht een zak m&m’s. En die at ik in de bus. 

image

En toen er voor me werd gekookt, door Benjamin, puzzelde Nathalie en Twan een aantal Jip en Jannekes in elkaar en ik weet ook zo gauw niet hoe ze op dat idee kwamen, zal wel niks met mijn naam te maken hebben gehad. 

image

Hier genoot Rocky nog van een hoop aandacht, maar toen hij er lucht van kreeg dat we hem niet meer in de gaten hielden, nam hij de bikkels en zaten we zonder hond. Dat merkten we overigens pas toen de buurjongens kwamen vragen of we hem kwijt waren. Goede oppas. 

image

#selfie met Naat die overigens dacht aan de dingen waar ik aan moest denken zoals daar bijvoorbeeld is: heeft Twan een luier om?

image

Toen ik terugfietste dacht ik: misschien toch nog even wachten met die kinderen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: