Wat deed ik op 16 januari? #plog

image

Mijn huisgenootje is naar de bakker gegaan en heeft voor mij ontbijt meegenomen. Zo lief. 

image

Ik neem de metro naar de stad om geld te wisselen. Ik heb helemaal geen geld meer, alleen vijf peso’s om dit kaartje mee te kopen. Dat noemen ze planning mensen!

image

Dit is Florida, een straat, vanaf de Starbucks gezien. Je ziet hier een aantal mensen stilstaan. Die mensen kopen dollars. Je gaat met ze mee naar een wisselkantoortje in een flatgebouw en daar kan je illegaal je dollars wisselen voor peso’s. En dat heb ik net gedaan. 

image

Dus ik kan deze weer betalen. 

image

Ik ga langs bij mijn schooltje, waar ik twee maanden geleden Spaans heb geleerd en waar ik Renata heb leren kennen. Er is een hoop veranderd. 

image

ik koop twee armbandjes. Na alle armbandjes uit alle verschillende steden, de armbandjes van Buenos Aires. Een beetje kazig en ook heel goedkoop, maar deze kazige tekstjes geven weer waar ik nu echt op vertrouw. Het komt goed met mij. Dus heb ze toch maar gekocht. 

image

“Wil je wijn,” vraag ik aan mijn andere huisgenootje. Nou lekker, dacht ze. En daar zitten we dan. Ze komt uit Parijs en wil nog niet op de foto. 

image

Even pizza halen, want die wijn stijgt naar mijn hoofd. 

image

Een pizza alstublieft. Jij weer, denkt ie. 

image

Ik heb namelijk een pubcrawl vanavond. Dit zijn drie Nederlanders en een Amerikaans meisje. De twee Nederlandse jongens komen net van school, maar helaas ook uit Amsterdam. Het Nederlandse meisje heeft net als ik vrijwilligerswerk gedaan in een kindertehuis hier in de buurt. En ook zij vond het niet makkelijk. Lekker weer even Nederlands praten. 

image

Mijn Zwitserse vrienden. 

image

Onderweg naar de volgende kroeg. 

image

Drie Braziliaanse nichtjes. Ik heb mijn drie Portugese woorden kunnen wisselen. 

image

Met Sabine. In de laatste discotheek. 

image

In de taxi naar huis. Eindelijk goeie muziek. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: