Wat deed ik op 4 juni? #plog

image

Ik heb vandaag m’n witte broek aan. 

image

Bij het inschenken van de thee breekt mijn beker spontaan in tweeën. 

image

Het is kutweer. Maar ik hoef gelukkig niet met de fiets. 

image

Ik moet wel tanken. Maar dat doe ik bij m’n favoriete tankstation. Waar de jongens voor mij tanken en ik broodjes kroket kan kopen. Maar ik koop nu geen broodje kroket, want het is ochtend en niet meer zo heel vroeg. Door die thee en de facetime met Laura die uitmondde in het bespreken van de dates en jongens van de afgelopen maanden. 

image

Op tijd op school. Ik geef les aan 4havo en 2vwo en 5 vwo vandaag. 

image

Tussendoor ga ik even heel goedgemutst op pad. Door de gangen. 

imageNaar de automaat! Feestje. 

image

4Havo heeft weer wat leuks. Lennart bestuurt met zijn telefoon mijn computer. Ze hebben het me echt geprobeerd uit te leggen, maar ik heb gewoon niet goed geluisterd. Lennart laat mijn computer steeds heel domme dingen zeggen. In 4Havo heb je niet meer nodig om helemaal stuk te gaan. 

image

Mijn tweede correctiewerk van de havo is klaar. Nu nog vwo. Mijn eigen werk is ook klaar. De tweede correctoren hebben allebei gebeld, die van havo (53 min) en vwo (32 min). Laten we maar zeggen dat ik tevreden ben met het resultaat. 

image

Ik moet even boodschappen doen, want Dayenne komt eten. 

image

Jee ijs!

image

Het regent keihard.

image

Nee maar echt keihard. 

image

Ik heb ook ijs. Dayenne en ik praten over haar vriendje en mijn kolderdag. Je hebt zo je dingen waar je vol van bent he. 

image

Dan breng ik Dayenne thuis. Ze moet bellen met haar vriendje in Nieuw Zeeland. 

image

Als ik terugkom erger (nee verwonder) ik me aan (over) het parkeerterrein dat nog altijd opgebroken is. Er worden steeds meer parkeerplekken ingenomen door bergen zand en intussen kan ik mijn auto nergens kwijt. Er ontstaat dan echt kortsluiting in mijn hoofdje, gemeente Leiden. Echt. Paniek. Hoe loopt dit af? (= beste cliffhanger tot nu toe) 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: