Wat deed ik op 25 maart?

image

Poes kan het om 7 uur al allemaal niet meer handelen. Mietje. Ik daarentegen kan het leven helemaal aan. 

image

Met zo’n rooster ook niet zo heel moeilijk.

image

Zoe uit 3mavo is jarig en komt de teamleiders trakteren. Zoe snapt het. 

image

Freek en Tom draaien de wereld om en doen in hun tussenuur meer dan dat ze in een les voor elkaar krijgen. Tijdens M&O komen ze de dode planten water geven. Ze laten wel zien dat ze probleemoplossend te werk kunnen gaan. 

image

Even een colaatje drinken met Bea in het rookhok. Oh nee, Bea drinkt een shake want die is aan de lijn.

image

Dan gaat Tom met Koen en Arno tijdens M&O met mijn auto naar de Maccie. We houden van een duidelijke structuur en grenzen op het Ijsselcollege. Koen houdt overigens mijn schoenen in de lucht, dat je niet denkt dat ze naar een Mac gaan met een vreemdsoortig deurbeleid. 

image

Bea wil wel eens weten wat er allemaal gebeurt hier. En snoept na haar shake nog even een nugget weg. Had ik ineens kip-8. Arno denkt er het zijne van. Wat lijken die twee op elkaar trouwens…

Koen zit lekker te smikkelen met zijn zelfgemaakte placematje. Even dooreten en snel weer weg hoor, want ik moet werken…

image

Na het werk zing ik nog even een liedje met Mevrouw Mien, de schoonmaakster. ‘God van trouw, u verandert nooit.’ Het lijkt wel een verwijt. De opwekkingsliedjes veranderen overigens ook nooit. Ik heb deze nog nooit gehoord, maar ik kan m zo meezingen. Vindt ze fijn. 

image

Hee, die spiegel staat heel vreemd.  Bedenk ik me als ik al een tijdje op weg ben… Tom is niet zo groot zeker. Of hij zit heel dicht op het stuur.

image

Bea heeft gelijk. Ik ga ook maar weer eens wat gezonder eten. 

image

Hee. Weer op dezelfde tijd thuis.

image

Ik kijk ’Bloed, zweet en blaren’ op uitzendinggemist. Ik vind dansende mensen altijd zo mooi. En ik kan echt onder de indruk raken van mensen die zich helemaal geven voor een droom. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: