Wat deed ik op 13 maart? #plog

Weer lekker weer! Weer stilstaan. En een mooi bloesje aan. 🙂

image

Begin van de examentraining van 5h en 6v. Een Stabilo is het halve werk. Mijn boodschap is trouwens dat ze niet te bang moeten worden en dat de samenvattingsopdracht niet serieus genomen moeten worden. Ik weet achteraf niet of dat een goed idee was. Maar sommigen gingen hard aan het werk. Dus ach.

image

Er gaat veel fout vandaag en ik moet nog zoveel doen dat ik het toch niet ga redden. Tijd voor een terras. 

image

Ik zit daar met Joelle. Zo leuk. Joelle was eerst leerling en is nu stagiaire met de illustere afkorting RKT. We praten over leerlingen. Dat vindt ze eigenlijk stom, maar nu wel leuk. Ze weet ook nog dat ik op mijn eerste dag op school een rok aan had. Geen rokje maar een rok tot over mijn knie. Zo komt mijn gereformeerde verleden steeds meer aan het licht. 

image

En dan is het nu tijd voor de nieuwe leerlingen. Kom maar, kom maar, kom maar.

image

Binnen vijf minuten zitten de inschrijftafels vol. Dit ziet er goed uit. 

Alles, echt alles in dit leven gaat om imago.

//platform.twitter.com/widgets.js

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: