ik zag wat jij niet zag

Ik zag een meisje in een korte broek.
Ik zag een plastic zak die naar beneden uit een raam viel en precies tussen de mensen die onder dat raam doorliepen en hij raakte niemand.
Ik zag een man met zijn vinger op het scherm gedrukt, en zijn ogen vooruit en hij praatte over zijn telefoon heen en zei ‘ik loop nu langs Congreso, ik ben er zo,’ maar hij liep bij Piedras. Dus dat is hetzelfde als zeggen dat je langs Rotown loopt, maar eigenlijk sta je nog bij Centraal. Of je zegt: Ik loop nu Rotterdam Centraal uit, maar eigenlijk sta je nog te douchen in Den Haag. Zoiets.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s