kijken

Ik loop over Hoog Catharijne. Het is een fijn winkelcentrum als je nog lang op je trein moet wachten. Dan heb je lekker wat te doen. Maar het is natuurlijk verschrikkelijk als je snel naar de stad wil lopen. Dan moet je je haasten in die enorme stroom aan mensen die op hun trein aan het wachten zijn.
Vlak voor me stopt een echtpaar. Dat wil ineens naar rechts. Zij wijst naar een etalage en hij haalt zijn schouders op. Zonder richtingaanwijzer slaan ze af. Ik zucht en loop links langs ze. Vlak naast me haasten zich twee jongens. Ze moeten ook vol in de remmen. Die zuchten niet. ‘Oh, u gaat daar even kijken?’ vraagt één van de jongens.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s