mijder

Ik volg dus geen nieuws. Daar heb ik over nagedacht. Nieuws volgen maakt me ongelukkig. Maar ik mis niets. Mensen vertellen mij het nieuws. Ik vraag er niet om. Maar ze doen het. ‘Vind je het dan niet erg wat daar gebeurt?’ Jawel. Heel erg zelfs. Maar die mensen daar schieten er niks mee op als ik urenlang naar de tv kijk. Ik vorm mijn ideeën over wat er mis is met deze wereld liever zelf.

Mijn vriendin ziet bij RTL Late Night een item over nieuwsmijders. ‘Hee, dat ben jij ook.’ Ze kijkt een moment naar de jongen die mijn nieuwsantipathie deelt. Hij ziet er alternatief, wat onverzorgd, uit. ‘Hm. Ik denk dat hij ook een douchemijder is.’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s