groene jumpsuit

Ik ben op een vintagemarkt. Men verkoopt hier kleding die vroeger heel hip was. Meiden en ook jongens lopen af en aan van plastic kratten naar de spiegels om te kijken of de schoudervullingen, bloemenblousjes en zijden rokjes hen goed staan. Op een maat wordt niet gelet. Op een krat midden op tafel staat ‘crazy blousjes’. De sticker had in principe op elke krat geplakt kunnen worden. Of misschien zijn sommige crazy blousjes gaan zwerven. Naast mij staat een jongen in een glimmend groene jumpsuit voor de spiegel te paraderen. ‘Er moet eigenlijk nog een jasje op, he?’ vraagt hij aan een meisje met rechtopstaand rood haar. ‘Ja, paars he, ik dacht het ook.’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s