ongemakkelijk

Ik ga met de bus naar de tangoles. Een tangomaatje van me stapt altijd een paar haltes verder in. Hij gaat dan meestal naast me zitten, maar dat gaat nu niet, want daar zit al een meisje. Dat maakt hem niet uit, hij gaat verderop zitten. Ik vraag me de rest van de busreis naar de tangostudio af of ik niet moet opstaan en naast hem moet gaan zitten, maar overtuig mezelf ervan dat hij zich zonder mij ook wel redt in de bus.

Als we uitstappen, zeg ik ongemakkelijk wat me dwarszat.

‘Oh,’ knikt hij. ‘Ik dacht juist: wat doe ik als dat meisje uitstapt? Ga ik dan alsnog verplaatsen? Of laat ik het zo voor die paar haltes?’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s