slaapdronken

Ik sliep een uur geleden. Heel diep. Het was het begin van mijn slaap. Toen hoorde ik ineens een gebonk. Op het raam. Moet je dan zomaar naar beneden gaan en de deur voor diegene opendoen? Mijn huis ligt in een hofje. Ik weet dat er niet zomaar een gek aanklopt. En toch gierde ineens de adrenaline door mijn lijf. Ik lig weer een beetje te soezen. Ik schrik steeds ineens weer wakker nu. Ineens weer dat gebonk in mijn hoofd. Alsof ze mijn droom zijn binnen komen lopen. Ze waren met zijn tweeën. Ik kreeg heel veel knuffels. We hadden elkaar zo lang niet gezien. En ze hadden misschien een beetje iets gedronken. Of ik heb het gewoon gedroomd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s