gedogen

 

“Hee hoe gaat het met jou?”

Ze wil helemaal niet weten hoe het met mij is. Ik mag haar niet, zij mij niet, maar we gedogen elkaar, op feestjes. Ooit aasden we op dezelfde vent. Liefde gaat over, maar die competitie niet. Wie van ons twee nu moeilijk doet, is een slechte verliezer. Ze mompelt dat ze wijn gaat halen en verdwijnt uit het zicht. Ik praat met een jongen naast me. Hij kent ook niemand op dit feest. We hebben een onverwacht goed gesprek. Ik vermaak me.

“Maar vertel.” Daar is ze weer. Ik lach een beetje als ik de situatie ineens begrijp. Ik sta te praten met de jongen, die zij net afsnauwde. Haar vriend.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s