schuren

Omdat ik een kastje ooit had geverfd en ik dat eigenlijk weer ongedaan wilde maken, had ik een schuurmachine geleend. Ik had het kastje leeggemaakt, maar niks voorbereid: ik begin altijd gewoon en als er iets onverwachts gebeurt, ben ik creatief genoeg om dat op te lossen. En die creativiteit wordt bijna altijd aangesproken, dus ik zou hebben moeten leren dat voorbereiding tijd scheelt. Na een flink stuk schuren keek ik trots van een afstandje naar de intussen blanke bovenkant van mijn kastje. Ik verbaasde me over de hoeveelheid stof die op mijn kleren zat. Tot ik me realiseerde dat er geen stofzak op de schuurmachine zat. Toen ik achteromkeek, bleek alles achter me een witte waas te hebben gekregen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s