boterham

Mijn moeder en ik gingen de hond uitlaten op het strand. We hadden liga’s mee, tegen de hongerklop die ineens kan optreden. Mijn moeder heeft een goed opgevoede hond. Hij blaft niet vaak, bedelt niet en springt niet op. Hij schijt wel middenin de kamer, maar dat zal de ouderdom zijn.

De hond was door het dolle heen. Genieten. Een man en vrouw wandelden op het strand en aten ondertussen een boterham. De hond kwam een kijkje nemen. De man bukte naar de hond. Hij stak zijn rechterhand uit om de hond te aaien. De hond hapte de boterham uit zijn linkerhand. Doet ie anders nooit. Mijn moeder bood om de boel te sussen de man nog een liga aan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s